hit counter
Kalender
ADMIN

På gång hösten 2022

Besök

Vi besöker torsdagen den 24 november det Nya Spårvägsmuseet i Norra Djurgårdsstaden (Hjorthagen). Museet är nu etablerat i nya ändamålsenliga lokaler efter en flytt från Hammarbyhamnen. Vi träffas i entrén klockan 13.00 och förbereder en guidad visning och därefter finns möjlighet att på egen hand fördjupa sig i olika delar.

Anmäl Ditt deltagande till klubbmästaren, Lars Meurling på lasse.meurling@telia.com eller på telefon 0762 – 00 79 31 senast den 21 november.

Månadsluncher på Militärsällskapet

Vi fortsätter med luncherna på Militärsällskapet som vi startade hösten 2021. De har varit uppskattade av deltagarna och vi hoppas att flera kommer under hösten. Luncherna startar kl. 12.00 och vi träffas kl. 11.30. Det sker vid följande tillfällen:

  • Onsdagen den 16 november och
  • Torsdagen den 15 december (julbord)

Klädsel: Kort och gott kavaj. Skjorta med eller utan slips. Kostnad 180 SEK för icke ledamot som betalas på plats. Lunch julbordet kostar 695 kr. Anmäl Ditt deltagande till Rolf Olsson (rolf.olsson@bahnhof.se) minst tre dagar före aktuellt datum.

Välkommen!

Styrelsen

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.